Nunti & Botezuri

Organizarea nuntii sau botezului dvs la Complex Albatros Pod4

Nunta, botez, de la vis la realitate. Un drum aparent scurt, dar deloc usor. E nevoie de o echipa de profesionisti, cu experienta in organizarea a mii de evenimente, atenti la cele mai mici detalii, si de locatia perfecta. Momentele speciale din viata ta trebuie sa fie unice si de neuitat. In spiritul acestor valori, echipa noastra de profesionisti ofera consultanta si informatii detaliate in legatura cu multitudinea de servicii oferite, totul pentru a crea evenimentul pe care l-ai visat.

nunta-botez1

Pana in momentul in care ne decidem sa facem pasul, fiecare ne imaginam nunta ca acel eveniment perfect din povestile cu printi si printese, din filmele clasice sau din romanele adolescentei. Dar pentru ca toate visele privind cea mai asteptata zi a vietii noastre sa prinda contur si sa devina realitate avem nevoie de o intreaga echipa de profesionisti alaturi. De la sala perfect amenajata la decoratiunile elegante, florile potrivite, la meniul exclusivist pâna la tinutele spectaculoase – totul presupune o munca de care nici macar nu avem habar.

nunta-botez3
nunta-botez2

Complex Albatros Pod4 are o echipa de profesionisti care iti este alaturi si te sprijina pe tot parcursul organizarii evenimentului, de la prima intalnire de vizionare a locatiei pana la plecarea ultimului invitat. Un meniu atent selectionat, o oferta variata de produse exclusiviste. Si nu in ultimul rând, o atentie desavârsita pentru fiecare detaliu in parte. Un cadru elegant, o atmosfera de poveste care vor face din nunta ta un eveniment memorabil pentru tine si invita]ii tai, o zi speciala care va dura o viata.

nunta-botez4
nunta-botez5

Respectăm întocmai eticheta și protocolul ceremoniilor de gală, dincolo de funcționalitatea și de amenajările de excepție pe care le punem la dispoziția oaspeților noștri. Împreună cu experimentații bucatari ai complexului și cu sprijinul consilierului dumneavoastră, aveți acum posibilitatea de crea adevărate meniuri “fine dining” sau veți putea opta pentru unul dintre meniurile deja consacrate, reale capodopere culinare ce vor face deliciul invitaților. Pentru momentele de odihnă și pentru confortul mirilor, aveți la dispoziție un apartament suite dotat după cele mai înalte standarde, astfel încât seara petrecută la noi să fie cu adevărat memorabilă. Consultanții noștri vă stau la dispoziție cu sfaturi și informații profesionale de ultimă oră, reușind  să conceapă,  împreună cu dumneavoastră, cele mai potrivite seturi și configurații de servicii, personalizate în acord cu tematica aleasă, astfel încât nunta sau botezul organizat la Complex Albatros Pod4 să fie cu adevărat memorabil.